I CAMINADA SOLIDÀRIA 2017

L’acte solidari que l’equip de Pastoral ha organitzat enguany, la caminada per Collserola, ha estat un èxit!!! Ha superat les nostres expectatives. Amb el lema “Els refugiats et necessiten, implica’t”, teníem la fita de sensibilitzar els nostres alumnes vers les persones que es veuen obligades a abandonar els seus països

225 persones vàreu apuntar-vos a la caminada demostrant la vostra solidaritat, l’ONGd Red Azul, també present a l’organització, va fer possible amb nosaltres aquesta jornada solidària.
En alguns cursos vam poder participar en xerrades a càrrec de voluntaris que han treballat en primera línia acollint refugiats. La Sara, al sud de Sicília i en Gregorio, a la illa de Lesbos.
Era un goig veure la muntanya de Collserola plena de famílies i amics de la Immaculada, com també veure el pati de l’escola com compartíem una botifarra amb torrada satisfets de la causa en la qual participàvem.
Els beneficis d’aquesta caminada solidària van destinats a Sant Joan de Déu i a beques escolars de nens refugiats de la nostra congregació. S’han recaptat 922,13 euros.
Moltes gràcies a tots els participants, així com també a tots els patrocinadors, l’Ampa i l’ONGd Red Azul.


Equip de Pastoral.

Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

{lightgallery type=local path=images/IMAGENES-2016-2017/8-PASTORAL/caminata/galeria previewWidth=96}{/lightgallery}

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -