Després del pati, vam començar a fer unes boniques roses de tots colors, però sobretot de color vermell amb unes llargues tiges sense punxes.

Un cop ben dinats, en tornar a l’escola, vàrem redactar uns poemes amb poques rimes però tots tenien alguna cosa en comú: tractaven sobre el tema de la diada, uns parlarien sobre el príncep i la princesa; uns altres, dels llibres, però tots tenien una rosa que  marcava aquell dia tan especial. Amb els punts de llibre preparats, les roses i els poemes, vam anar a la residència on els avis i les àvies van escoltar poemes nostres i van rebre les roses i els punts de llibre que els havíem preparat amb molta il·lusió durant tota la jornada. Ells, a canvi, ens havien preparat un pica-pica.

Aquell dia va ser bastant esgotador i cansat, tot i que en veure els somriures dels avis i de les àvies i com n’estaven de contents de la nostra visita, se’ns va treure tot el cansament de cop. Tots ells ja havien viscut moltes diades, però per a nosaltres havia estat la primera en què acompanyàvem aquelles persones entranyables que durant dècades ens han ensenyat tantes històries com anys viscuts. Segur que hi tornarem!

Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

 Light Gallery cannot find your image path: images/IMAGENES-2017-2018/8-ESO/1r-sant-jordi!

 

Free Joomla Lightbox Gallery