Literatura oral per Sant Jordi

El divendres 21 d’abril va ser el dia cultural a l’escola, vam celebrar la diada de Sant Jordi ja que aquest any ha caigut en diumenge.

Els alumnes de 1r ESO, a primera hora, vam anar a l’aula de dibuix per gaudir de la visita d’una narradora oral, Rosa Pinyol. Va explicar tres contes i dos embarbussaments. Amb la màgia de les paraules ens va fer viatjar a diferents llocs i vàrem poder experimentar diferents emocions. Els contes no només són per a nens petits ja que tots tenen un missatge del qual podem aprendre. Les paraules tenen un poder especial, ens fan recordar, sentir, viatjar , riure, plorar i, el més maco, somiar. Els llibres i els conta contes fan possible tot això. Va ser una experiència molt maca i vam poder gaudir de l’art de transmetre amb les paraules.

Després, amb els nostres tutors, vam anar a classe per fer una rosa de goma Eva. La vàrem fer amb molt d’afecte perquè cada rosa tenia un destí molt especial. Mentre anàvem retallant i donant forma a la flor, molts de nosaltres, per no dir tots, ens preguntàvem si els hi agradaria. Més o menys maques, totes tenien una finalitat: fer feliç i treure un somriure a algú que en aquell moment era totalment desconegut per nosaltres.


Lucas T. i Ferran R.

Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

{lightgallery type=local path=images/IMAGENES-2016-2017/4-ESO/narradora/galeria previewWidth=96}{/lightgallery}

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -