VISITA A LA FUNDACIÓ JORDI SIERRA I FABRA

 

El passat 20 de febrer els alumnes de 2n d’ESO van assistir a una xerrada de l’escriptor Jordi Sierra i Fabra a la Fundació del mateix nom. Com sempre, l’autor ha  respost totes les preguntes formulades pels alumnes amb un llenguatge senzill i proper que no ha deixat a ningú indiferent. Aquestes són algunes de les reaccions dels assistents al fòrum.

“Personalment, la xerrada em va agradar molt, ja que mesclava conceptes culturals, vitals i hi afegia un tot d’humor. Sincerament, em fa enfortir ja que en Jordi va dir diverses coses que em van ajudar a reflexionar, com ara que no t’ha d’importar el que diguin o pensin de tu i que si no creus en tu mateix, ningú no ho farà.” L.A.

“Crec que la vida d’aquest escriptor és un exemple a seguir, bàsicament per una raó. Ningú no confiava en ell, tothom se’n burlava, va patir assetjament escolar... Malgrat tots aquests impediments, ell sabia que aconseguiria tot el que es proposés i així va ser. Va esforçar-se i, a poc a poc, es va anar obrint pas dins del món de l’escriptura i de la música i va conèixer persones que tothom voldria trobar com, per exemple, John Lennon o Madonna.” L.A.

“Va ser una xerrada molt interessant que tenia per objectiu fomentar l’escriptura i la lectura per part dels joves.” A.C.

“Em va agradar molt la seva personalitat, és un home encantador, que té mil històries per explicar i molt savi.” C.C.

“L’excursió per mi va ser un èxit. En acabar, ens va signar el llibre que treballem a l’aula i vam poder visitar la part de museu de la seva Fundació, en la qual podem trobar traduccions dels seus llibres a moltes llengües, dibuixos que feia l’autor de petit, el primer MAC amb el qual va treballar i el tovalló on va fer l’esquema de l’Extraordinari enginy parlant del professor Palermo.” L.B.

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -