Literatura de proximitat. Escriptor Km 0: en Màrius Serra

Enguany, des del departament de català d’ESO i de Batxillerat volem encetar un projecte sense data de caducitat: Literatura de proximitat. Escriptor Km 0: en Màrius Serra


I és que tenim la sort de tenir un ludolingüista, enigmista, articulista, col·laborador televisiu i de ràdio, creador de jocs lingüístic de taula (i me’n deixo un munt d’activitat)... passejant i vivint al nostre barri, en Màrius Serra, i ja era hora que des de l’escola apropéssim aquesta gran figura de la llengua catalana no només a les aules, sinó a cada racó on puguem fer d’influència.Pel que fa la literatura, ja a 3r d’ESO començarem a treballar Quiet, a 4t d’ESO l’hem posat de la mà de la Mercè Rodoreda i de l’Àngel Guimerà amb el seu Plans de futur, com a lectura obligatòria i a Batxillerat, de forma voluntària, a banda d’aquestes dues lectures, també poden treballar la seva darrera novel·la Res no és perfecte a Hawaii.
Com que no ens podíem quedar pas només amb la vessant literària, perquè seria no reconèixer-li pas prou la seva importància lingüística, per complementar la nota (per apujar-la) hem introduït l’opció voluntària de completar els diferents mots encreuats que fa per al diari La Vanguardia mitjançant l’aplicació per a mòbil amb el mateix nom i basant-nos en una altra aplicació per a mòbil seva, Verba7, des dels blocs de l’ESO i de Batxillerat, entre d’altres jocs lingüístics, farem servir els enigmes que cada dia hi planteja.

Així que, des d’aquí, us convidem que descobriu l’obra d’aquest ludolingüista i escriptor que podreu trobar pels carrers del barri quan menys ho penseu.

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -