CONTES CONFINATS PER 4t d'E.S.O

Hi havia una vegada un grup d’alumnes de 4t d’ESO que desitjaven que arribés la diada de Sant Jordi per anar a explicar contes i rondalles als nens i nenes més petits de l’escola Immaculada Concepció.  Però unes setmanes abans, a mitjans de març, va arribar al món per terra, mar o aire, un ferotge virus amb una corona molt grossa que tenia una missió: infectar els pulmons de les persones.

Els científics, les metgesses i els infermers dels hospitals de tot el món, quan van conèixer l’existència d’aquest minúscul però terrible individu, van començar a investigar als laboratoris més importants del planeta per trobar la vacuna que protegís la població d’aquesta nova bèstia.

Mentrestant, l’única cosa que podia fer la humanitat era tancar-se a casa amb clau i forrellat per impedir que el Coronavirus, com l’havien anomenat, pogués infectar-los.

Les escoles, els instituts, les universitats, els parcs d’atraccions i, fins i tot, els centres comercials de viles i ciutats van tancar, per això, aquell grup d’alumnes de 4t d’ESO no va poder anar a explicar contes als nens i nenes de la Immaculada Concepció el 23 d’abril:  l’escola estava tancada.

Els alumnes de 4t d’ESO, però, no es rendien fàcilment i no estaven disposats que un virus impedís que els infants de la Immaculada es quedessin sense contes. Per això, van decidir que cadascun d’ells en gravaria un i que cada setmana es publicaria al web de l’escola.

I així va ser com tots van guanyar la partida al Coronavirus: els petits, des de casa, van poder escoltar els contes que els grans els havien dedicat.

I conte contat, conte confinat!