Imprimir

VISITA A LA FÀBRICA COCA-COLA

 

El dia 31 d’octubre, els alumnes de segon d’ESO vam fer una excursió a la fàbrica de la Coca-Cola.

A les 9:00 del matí havíem quedat tots els alumnes a l’aula i la professora va passar llista; tot seguit, vam baixar al passeig Maragall on ens esperava un autocar per dirigir-nos a Martorelles, on hi ha la fàbrica.

Només vam trigar 45 minuts a arribar-hi, l’autocar ens va deixar just a la porta  de la fàbrica. Un cop a dins, ens van explicar algunes normes i just després vam anar cap una sala molt gran amb una pantalla gegant, a través de la qual ens van explicar d’on prové la Coca-Cola, qui la va fabricar, per què es diu així, les begudes que envasen a més de la Coca-Cola, el reciclatge de les llaunes i botelles, els projectes que tenen com els “Mars circulars”, el concurs de relat breu... També ens van mostrar el procés que havia tingut la llauna de la Coca-Cola, des que arribava fins que en sortia.

En acabar l’explicació, ens van fer preguntes per comprovar si havíem estat prou atents durant l’exposició i qui l’encertés  rebria una bossa amb uns regals com: una llibreta, un llibre, unes ulleres i un flotador.

Tot seguit, ens van deixar agafar una beguda per esmorzar, sense sucres afegits, és clar. N’hi havia de tot: tres tipus de cafè diferents, molts sucs de sabors diferents, Fanta de taronja i llimona, Aquarius, Nestea, però sobretot Coca-Cola.

Després d'esmorzar vam continuar la visita. Ens van ensenyar com amb unes ampolles i llaunes reciclades havien fet una bicicleta.

A continuació, sí que vam passar a la fàbrica i vam veure el procés de fabricació, hi havia molt maquinari i molt poca gent, era una fàbrica industrial.

Vam fer un llarg recorregut per tota la fàbrica on vam veure operaris que separaven les ampolles defectuoses, màquines que movien caixes...

Quan ja vam arribar al final de la visita, ens van donar un regal a cadascun de nosaltres: un mapa de Nestea  i un frisbee d’Aquarius.

Després vam tornar a pujar a l’autocar i ens vam dirigir cap a l’escola.

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery