42è Concurs Premi Coca-Cola de Relat Breu de Catalunya

El dia 16 de març, els alumnes de 2n ESO que havíem superat la primera fase escolar del concurs vam anar a la Universitat Politècnica de Catalunya a fer la prova escrita final.

Ens havien convocat a les 11 del matí en una aula de la UPC en la qual vam elaborar el nostre escrit, per a la qual cosa van proporcionar-nos un bolígraf i un parell de fulls (n’hi havia un en brut i un altre per redactar el nostre escrit final) i, òbviament, tot era de marca Coca-Cola.

A un quart de dotze van entrar a l’aula dues responsables de l’organització i ens van donar les instruccions del concurs i les normes per redactar el nostre escrit. Teníem dues hores per acabar el nostre relat a partir del tema que ens van facilitar en aquell precís moment: “Tinc la riquesa de no voler ser ric”.

En acabar el relat, ens van obsequiar amb un val per bescanviar per una beguda de la Coca-Cola Company, una petita llibreta i una samarreta.

Vam passar un matí fantàstic i va ser una experiència inoblidable. I ara només ens resta saber si els nostres relats superaran la fase final. El lliurament de premis tindrà lloc al Port Aventura cap a finals de maig o principis de juny. Si en som finalistes, ja us n’assabentareu!