Bon dia a tothom! Per no perdre pas el costum, comencem amb el solucionàrius de l’Immaculàrius anterior: L'activitat educativa que millor olor fa (8 lletres): Colònies (alerta amb l’accent!)   Consulteu-ne la classificació final.

Els guanyadors a la categoria de:

Professorat: Sara R. V.
Alumnat: Ari B. P.
Pares/Mares: Ana María N. C.
Exalumnes: Marta A. G.
Gent del Barri: Jéssica M. V.

 

Felicitats a tots els guanyadors!!! Tot just tinguem el premi, un llibre d’en Màrius Serra dedicat, ens hi posarem en contacte per dir-vos quan podeu venir a recollir-lo per l’escola.

I ja només ens resta, des de l’equip de l’Immaculàrius, d’agrair-vos la vostra participació setmana rere setmana. Han estat un total de 31 enigmes i vosaltres una setantena de persones que en algun moment heu volgut de jugar-hi i fer, d’aquest projecte, una realitat que ja pensa en una 3a edició.

I així com a vosaltres, no podem pas oblidar la persona sense la qual tot hauria quedat en un t’imagines si..., el Mestre Màrius Serra!

Poquet més pas podem afegir-hi. Si us ha agradat feu-ne difusió i esperem de trobar-vos-hi el proper 1 d’octubre de 2018 per començar a fer, per què no, de l’Immaculàrius el joc de què el barri d’Horta i la rodalia parli als parcs, a les places i a les terrasses... us imagineu si...

I, com sempre, precs, preguntes, dubtes, suggeriments (no pas respostes) a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb l’assumpte: Immaculàrius

Au, siau!!!

L'Immaculàrius es basa en l’Enigmàrius, una idea original d'en Màrius Serra (facebook, twitter)

L’Immaculàrius, en la seva 3a edició (el curs 2018-2019), mirarà d’apropar-se al comerç de barri i per això provarà de cercar-hi comerços/activitats econòmiques col·laboradors que tindran un detall amb els millors del mes.

Tenim la sort de comptar, a partir d’ara, amb:


Col·laboradors habituals (tota la 3a edició, de l’octubre de 2018 al maig de 2019):

 

Cafè-Terrassa La Bacardina que obsequia una canya i unes braves (demaneu per l’Alícia)

 

 

Granja Heidi Café L Cappuccinos que té com a obsequi un esmorzar que consistirà en un cafè i un entrepà petit (demaneu per en Carlos).


 

El cafè del Foment que obsequia una canya i unes braves (demaneu per l’Ismael)

 

 

Espai Sopa de Lletres (en projecte)


 


La Cafeteria del C.C. Matas i Ramis. El maig i el curs que ve obsequia un cafè i una pasta. (Demaneu per en Tomás)

 

 

Col·laboradors mensuals  (en projecte)

Si en coneixeu de cap que voldria col·labora-hi, parleu-li’n, parleu-me’n

 

Com més serem, més riurem!

Au, siau!