Imprimir

Bon dia a tothom! Ja som al darrer mes de joc i avui ja tenim nom de la guanyadora del mes d’abril: la Sara R. V.    -    Com que tenim la sort de comptar amb diferents col·laboradors no només la Sara tindrà premi. L’equip de l’Immaculàrius s’hi posarà en contacte.

Ara sí, aquí teniu el solucionàrius de l’Immaculàrius anterior:

Moto que pica (5 lletres): Vespa

Consulteu-ne la classificació.

 

Aquí teniu l’Immaculàrius d’aquesta setmana: Digues la teva!Precs, preguntes, dubtes, suggeriments (no pas respostes) a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. amb l’assumpte: Immaculàrius

 

 

La resposta correcta de l’enigma, així com la classificació, la podreu consultar d’avui en vuit al web de l’escola.

L'Immaculàrius es basa en l’Enigmàrius, una idea original d'en Màrius Serra (facebook, twitter)

 

 

L’Immaculàrius, en la seva 3a edició (el curs 2018-2019), mirarà d’apropar-se al comerç de barri i per això provarà de cercar-hi comerços/activitats econòmiques col·laboradors que tindran un detall amb els millors del mes.

Tenim la sort de comptar, a partir d’ara, amb:

 

Col·laboradors habituals (abril-maig de 2018 i tota la 3a edició, de l’octubre de 2018 al maig de 2019):

Cafè-Terrassa La Bacardina que obsequia una canya i unes braves (demaneu per l’Alícia)

 

 

Granja Heidi Café L Cappuccinos que té com a obsequi un esmorzar que consistirà en un cafè i un entrepà petit (demaneu per en Carlos).


 

El cafè del Foment que obsequia una canya i unes braves (demaneu per l’Ismael)

 

 

Espai Sopa de Lletres (en projecte)


 


La Cafeteria del C.C. Matas i Ramis. El maig i el curs que ve obsequia un cafè i una pasta. (Demaneu per en Tomás)

 

 

Col·laboradors mensuals

A l’abril de 2018, hi comptem amb el suport d’Encamina*t, coaching i creixement personal, que regala una sessió de Point of you valorada en 50€

 

 

Nota important: Des de l’Immaculàrius ens posarem en contacte amb els guanyadors, que hauran de passar per l’escola a recollir el justificant de l’obsequi. Així mateix, comunicarem als comerços el nom i cognom dels guanyadors. Els premis es repartiran entre els millors del mes, és a dir, si tenim més d’un col·laborador un mes, el millor immacularivista triarà, d’entre tots, l’obsequi que voldrà, dels que en restin el segon en triarà el seu i així successivament.

Au, siau!