Quatre hores amb en Màrius

El passat dissabte, tot i la pluja, mercès al Foment Hortenc, l’escola juntament amb la Biblioteca Can Mariner, es va poder dur a terme les “Quatre hores amb en Màrius: lectura pública de Quiet”.

Emmarcada dins del projecte “Literatura de proximitat, escriptor Km.0: en Màrius Serra” que fa ja dos cursos que es desenvolupa des l’escola Immaculada Concepció d’Horta, al voltant d’una seixantena de persones van passar pel faristol i van col·laborar a donar veu a aquesta entranyable obra d’un dels veïns més il·lustres del barri.

Alumnat i professorat de l’escola, així com veïnat hortenc i arribats de fora especialment per a l’ocasió van afavorir en l’èxit de l’activitat apropà la literatura i la llengua català a qualsevol que volgué participar-hi.

La cloenda fou feta pel mateix Màrius Serra qui, a més de llegir el darrer fragment de la lectura, en els agraïments apostà per activitats com aquesta per fer més propera l’obra de qualsevol escriptor.


  Les imatges dels/les alumnes assistents a l'acte, conforme a la Llei de Protecció de Dades, seran visibles només per a usuaris registrats


Quatre hores amb en Màrius (Imatges públiques/veïnat)

 


 

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -