El projecte Horta enigmàtica ja és una realitat

El passat dia 28 de febrer del 2018, el Cor d’Horta va fer la presentació juntament amb el col·legi Immaculada Concepció d’Horta del projecte “Horta Enigmàtica” en el qual col·labora el gran escriptor, periodista i enigmista Màrius Serra.

 

 

L’Acte es va realitzar a la sala Anna Monereo del col·legi Immaculada Concepció d’Horta, amb l’assistència de la Directora de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, Mercè García, la Consellera de Comerç del districte d’Horta-Guinardó, Elena Tarifa, el Conseller de Cultura del districte d’Horta-Guinardó, Fernando Marín, i la presència de mitjans de comunicació.

 

El projecte va ser presentat per part de la Directora del centre Neus Duixans, el Màrius Serra i la Raquel Júlvez, dinamitzadora de l’eix comercial.

 

 

“Horta Enigmàtica” forma part de les activitats organitzades en la campanya de l’Any del Comerç i la Cultura i ha estat ideat pels alumnes de 4t d’ESO i de Batxillerat que juntament amb el Màrius Serra i el Departament de Català de l’escola han confeccionat aquests enigmes.

 

Per saber-ne més cliqueu aquí

 

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -