Presentació de l’Horta Enigmàtica

Bon dia a tothom, Ens plau informar-vos que el proper dimecres 28 de febrer tindrà lloc la presentació oficial del projecte “Horta Enigmàtica”, que l’escola Immaculada Concepció d’Horta realitza juntament amb el Cor d'Horta.

Aquest projecte s’emmarca dins de les activitats organitzades en la campanya promoguda per l’Ajuntament de Barcelona “Comerç i Cultura” i compta amb la col·laboració del gran escriptor, periodista i enigmista Màrius Serra.

“Horta Enigmàtica” pretén generar un moviment cultural i lúdic al barri  a través d’uns enigmes que apareixeran als aparadors dels nostres establiments associats. La gent que vulgui resoldre aquests enigmes haurà de visitar tots els comerços participants i emplenar el solucionari amb les respostes. Tots els participants que hagin resolt correctament els enigmes competiran en una batalla d’enigmes, que tindrà lloc el mateix dia de l’entrega de premis.

Estaríem encantats de comptar amb la vostra presència en aquest acte, que es realitzarà a la sala Anna Monereo de l’escola Immaculada Concepció d’Horta, al C/Granollers, 28, el proper dimecres 28 de febrer a les 20:00h.

 

 

Au, tant de bo ens hi trobem,

Siau!

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -