BML 2018: Alumnes Immavambistes!

Un dels distintius dels participants de la camina solidària BML és un tubular (escalfador de coll) que l’organització reparteix al punt de sortida. Enguany, el disseny de l’estampat tindrà com a base una S de solidaritat, de servei, de somriure, de somiar... Ara bé, no només una sinó una selecció de totes les que rebin proposades per qualsevol que en vulgui proposar una.

 

I des de l’escola, l’Eric P. de 3r d’ESO n’ha presentat un disseny d’allò més original en què trobareu els membres del professorat que formem part dels Immavambistes. Cal esmentar la bona acollida que ha tingut aquesta S per l’organització.

Per una altra banda, des l’organització s’hi fomenta la participació i la col·laboració activa no només durant la caminada, sinó també abans amb la realització d’activitats solidàries que ajudin els equips a arribar i a superar el repte solidari (econòmic) que s’han marcat en inscriure-s’hi.

 

I en aquest cas l’equip de l’escola hem trobat la predisposició sempre somrient de la Laura R. de 4t de l’ESO qui prepararà els dijous del mes de gener (11, 18 i 25) unes ulleres solidàries per a l’hora del pati (2 ulleres – 1€, tot íntegre per a Sant Joan de Déu).

 

De la mateixa manera i per donar visibilitat a la feina de n’Eric, els Immavambistes han dissenyat un parell de punts de llibre amb la seva S que també podreu aconseguir a la paradeta solidària per 0,50€.

 

Eric, Laura, potser ningú no us ha dit pas però sou part dels Immavambistes: Benvinguts a l’equip!

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -