BML 2018: la mà solidària

Per a aquells qui acostumeu a llegir el  web de l'escola les sigles BML no són pas noves, però per a aquells que no sapigueu què volen dir us presentem la Barcelona Magic Line, una impressionant iniciativa que du a terme la Fundació de l'Hospital Sant Joan de Déu que consisteix a fer una caminada solidària per tot Barcelona.

Que per què la mà solidària? En aquest cas per dos grans motius, el primer i, més important, perquè caminant, o no, s’hi pot fer un cop de mà i, el segon perquè la del 2018, el proper 25 de febrer, farà la 5a edició!!!

I des de l'escola també ho volem celebrar com les darreres quatre edicions, és a dir, participant-hi, ja que la Immaculada ha estat present i donant suprt a aquesta iniciativa des de la primera passa i l'equip Immavambistes ja és tot un clàssic de la caminada així com la BML ja és tot un clàssic de la Immaculada Concepció Horta.

 

A partir d’aquesta darrera setmana abans de Nadal, a l'entrada del pavelló d'ESO-Batx, farem una retrospectiva del que han estat aquestes quatre edicions i el que serà la propera. 

No perdeu de vista el web o el Twitter de l'escola ja que us hi anirem informant dels reptes, sensacions i activitats que tindran com a eix central aquesta iniciativa de la qual no ens podem pas quedar al marge. 

Un tast de l’edició passada… i la promo d’aquesta.

 

Au, salut i quilòmetres,

Fins aviat!

 

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -