Del llibre a classe i de classe al barri: l’Horta Enigmàtica!

A partir d’avui no oblideu pas aquest sintagma: Horta Enigmàtica. Amb aquest nom es coneixerà properament el projecte nascut del Departament de català de l’escola (a partir de posar-hi vambes a Els enigmes de la Verbi i el Mod -llibre d’en Màrius Serra-), que ha trobat el suport del Cor d’Horta i Mercat i que l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona ha aplaudit i ha acceptat perquè formi part, el 2018, de l’Any del Comerç i la Cultura.

 

Els comerciants de Cor d’Horta, de la mà del col·legi Immaculada Concepció i Màrius Serra, volen omplir les botigues del barri d’enigmes. Com ho faran? A través del projecte Horta Enigmàtica, una iniciativa que va néixer a l’escola hortenca i que es començarà a posar en marxa a partir de l’octubre.

 

El funcionament de la campanya és molt fàcil. Per una banda, els escolars de la Immaculada Concepció elaboraran enigmes, sota la supervisió d’en Màrius Serra, els quals, seguidament, es penjaran per les botigues de l’associació. Els clients, al seu torn, hauran d’esbrinar els enigmes de totes les botigues, com si fos una gimcana, i els guanyadors optaran a un premi. 

D’aquesta manera, l’eix comercial aposta per la cultura i fa barri col·laborant amb l’escola i un cèlebre hortenc com és Serra.

(fragment extret de comunicació21.cat)

 I això no és pas res més que l’inici…

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -