El trimestre ha acabat molt bé al cicle inicial. El dia abans de fer els pastorets, els nens i nenes de 2n ens vam intercanviar els regals de l’amic invisible que havíem preparat amb molta il·lusió a casa pensant en el company/a que ens havia tocat. Van ser uns regals molt macos i elaborats i tots vam estar molt contents.

L’últim dia d’escola vam fer els pastorets. Al teatre de l’escola vam cantar les nadales i vam recitar els poemes que havíem après els dies anteriors. Com a públic vam tenir els nostres companys de P4 i P5. Les nostres mestres ens van donar una sorpresa ballant la nadala “Nadal amb banyador”. Va ser molt divertit.

I per acabar el matí, els nostre Tió que havíem estat alimentant durant molts dies, va desaparèixer, però vam rebre un whatsApp d’ell dient que si el trobàvem per l’escola ens cagaria moltes llaminadures. I així ho vam fer, el vam trobar i després de cagar-nos les llaminadures vam marxar molt contents a casa després d’un matí molt divertit i molt il·lusionats per a continuar celebrant el Nadal amb la nostra família.

 

Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

 

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery