CICLE INICIAL CELEBRA ST.JORDI    El passat 23 d’Abril vam celebrar a l’escola la Diada de Sant Jordi. El Cicle Inicial vam començar el dia amb una “Paradeta de llibres”. Vam poder gaudir durant una estoneta de la lectura de diferents llibres que els nens i nenes vam portar de casa i anàvem compartint amb els nostres companys de la classe.

Més tard, vam fer un taller de la màscara del  drac de Sant Jordi. Va ser molt divertit ja que en un moment ens vam convertir tots en un drac!

Després del pati vam celebrar el 75è aniversari  del llibre “El Petit Príncep”, d’Antoine de Saint–Exupéry. Va ser enriquidor reflexionar sobre algunes de les frases més boniques d’aquest conte com la de: “Només s’hi veu bé amb el cor. Tot el que és essencial és invisible als ulls”

A la tarda vam recitar el poema de Sant Jordi de la Sara Rexach i les mestres ens van fer la llegenda de Sant Jordi en un teatre japonès anomenat Kamishibai. I ja per acabar aquest dia, vam baixar al pati i els nens i nenes de 2n ens van ensenyar les dances de l’activitat “Dansa ara!” que ja havien ballat al Palau Sant Jordi. Al final  vam acabar ballant tots junts!!!

Va ser dia un ple d’activitats molt i molt divertides!!

Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

 

Free Joomla Lightbox Gallery