2N DE PRIMÀRIA AL PALAU GÜELL

Els nens i nenes de 2n vam anar a visitar el Palau Güell al carrer Nou de la Rambla. Aquesta visita estava enfocada dins del projecte d’Antoni Gaudí que estem realitzant aquest curs a l’escola.

Vam entrar al Palau per una porta de ferrro forjat que ens recordava una cascada. La Lota i en Raül, els nostres guies, ens van portar a les cavallerisses on vam poder veure com Gaudí va plasmar la natura en les columnes, arcades i escala de cargol. Tot seguit vam pujar al primer pis, vam veure la sala de l’orgue i vam sentir com sonava, vam estar a diferents sales, observant vitralls, talls a la fusta d’animals i flors i més amunt, al segon pis, les habitacions i sales més privades; totes elles molt ben decorades. Quan creiem que ja no ens podríem sorprendre més vam pujar al terrat i allà ens vam quedar bocabadats observant el terra ondulat i les diferents xemeneies amb trencadís i amb diferents formes que hi havia. Tot plegat va ser una experiència molt enriquidora i un primer pas per iniciar el nostre projecte.

Mestres de C. Inicial

Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

 {lightgallery type=local path=images/IMAGENES-2017-2018/5-PRIMARIA/inicial-al-parc-guell previewWidth=96}{/lightgallery}

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -