Cicle Inicial: la festa de la Castanyada

El 31 d’octubre el Cicle Inicial vam celebrar la festa de la Castanyada fem els nostres panellets. Vàrem aprendre quins ingredients  feien falta per a la seva elaboració. Amb les mans ben netes i una vegada la massa va estar feta vam començar a donar forma als panellets. Seguint les instruccions de les mestres vam elaborar panellets d’ametlla.

Els nostres companys de 6è A van venir a les nostres aules per a ajudar-nos.  Amb ells va ser tot més fàcil i molt més divertit!!!  Quan vam acabar, un grup de mares es van portar els panellets per coure’ls a casa. Des d’aquí moltes gràcies per la seva ajuda ja que sense elles no hagués estat possible fer els panellets.

Per la tarda vam baixar al pati a cantar cançons de la tardor i de la castanyada i a menjar-nos els panellets i cal dir que estaven boníssims!!! No ens vam oblidar dels nostres companys de 6è A i els van convidar a tastar els panellets que ens havien ajudat a fer. I tampoc ens vam oblidar de les germanes i els hi vam donar una petita safata que van rebre amb molta il·lusió.

També cada nen i nena ens vam guardar un panellet per a casa per a que així els pares poguessin tastar-lo.

Conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, el contingut multimèdia serà visible per a usuaris registrats

 {lightgallery type=local path=images/IMAGENES-2017-2018/5-PRIMARIA/castanyada-inicial previewWidth=96}{/lightgallery}

  CIC Castres Fundació Emilie IC Lloret Réseau Bleu
 

 

Estamos usamos pequeños fragmentos de información llamados "Cookies"

estas NO SUPONEN UN PROBLEMA para los usuarios. Puede evitarlas mediante su navegador o aceptarlas ¿Cómo restringirlas?

Acepto

Contactar    -