EMOCIONA'T DES DE CASA

 

5 de maig. Durant aquest confinament estic tenint la sort d’impartir la matèria d’Emociona’t a tots els cursos de primària.

Sé de la importància de l’educació emocional durant el confinament ja que els infants viuen una circumstància anòmala que altera el dia a dia de totes les persones que el viuen i pot generar malestar. 

Durant dues primeres setmanes he realitzat algunes activitats perquè els nens i nenes de la Immaculada poguessin expressar el què estan fent, el que troben a faltar, com es senten...

I volia enviar el butlletí de qualificacions amb els resultats obtinguts:

 

Butlletí de qualificacions per a les famílies:

  • Excel·lent en CURA per fer que els seus fills i filles se sentin volguts i protegits.
  • Excel·lent en GENEROSITAT perquè han sabut donar com a família, la qual cosa són i el que tenen sense esperar res a canvi.
  • Excel·lent en COMPROMÍS perquè ha assumit les seves obligacions com a pares i mares en aquesta pandèmia assumint rols de mestres sense haver estat preparats.
  • Excel·lent en OPTIMISME perquè són capaços d'esperar el millor de la vida sense deixar d'actuar davant aquesta adversitat.
  • Excel·lent en COMPRENSIÓ perquè han estat capaces d'entendre el bategar del cor emocional de les seves famílies .
  • Excel·lent en TOLERÀNCIA perquè han estat capaces de suportar aquesta experiència, acceptant i lluitant durant li confinament.


Us felicitem de cor.

 

 

5 al 15 de maig. Aquestes dues setmanes des de l’àrea d’Emociona’t hem continuat treballant l’educació emocional amb l’alumnat de primària.  Agafant una frase de Daniel Goleman “Sentir emociones es lo que hace a nuestra vida rica ” treballem perquè els nostres nens i nenes vagin creixent emocionalment. Les emocions en sí mateixes no son bones o dolentes, en realitat ens poden portar a situacions agradables o desagradables, de benestar o de malestar... depenent del què fem amb elles.  Així que allò important no és tant el que ens passa sinó el com reaccionem al que ens passa.  Cal felicitar els nens/nenes i nois/es pel treball que estan realitzant. El vídeo és una petita mostra de treballs d’aquestes dues setmanes.