SANT JORDI A 3r

La nova situació de confinament ha fet que haguem de reorganitzar la nostra manera de treballar en aquest tercer trimestre i a desenvolupar activitats i dinàmiques de treball en línia, diferents per al nostre alumnat, i intentant en tot moment mantenir la seva motivació encara que no sigui de forma presencial.

El primer projecte que us presentem és el de Sant Jordi. L’hem començat amb molta il·lusió, i prova d’això, són els resultats de les seves tasques.

Durant aquestes dues setmanes, una de les activitats que hem elaborat és una línia del temps per situar en quin període es troba la llegenda de Sant Jordi, cada alumne l’ha personalitzat a la seva manera, seguint unes pautes i uns fets i successos que havien d’aparèixer.

Conèixer les característiques de la societat de l´Edat Mitjana, ens ha permès parlar dels cavallers i la importància dels seus escuts. 

Els alumnes han dissenyat el seu propi escut i podeu veure quines creacions més artístiques han desenvolupat.

Una altra activitat que hem desenvolupat, és crear una llegenda de Sant Jordi diferent a la tradicional que tots coneixem, a partir de la seva creativitat.

A continuació us mostrem algunes de les activitats que han anat desenvolupant els alumnes de 3r de primària. Les mestres estem molt contentes amb els resultats d’aquests treballs. Molt bona feina nois i noies!!!!

 

 

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery