2n Primària – 2a setmana Projecte Sant Jordi

 

La segona setmana del Projecte de Sant Jordi, 2n de Primària ha continuat treballant molt bé.

Entre d’altres tasques realitzades els alumnes han fet un treball conjunt entre l’àrea de manualitats i castellà. A castellà vam tractar el tema de la por i de què significava ser valent. Vam parlar de qui tenia por a la llegenda de Sant Jordi (St. Jordi, la princesa, el rei i la reina, la gent del poble, els animals...), i que ser valents no vol dir no tenir por sinó enfrontar-se a aquesta por. Llavors vam fer un puzle amb una frase sobre què és ser valent i  a la connexió de manualitats van fer un marc molt bonic per posar aquest puzle de castellà.

Una altra tasca de les connexions va ser fer una comprensió oral. Amb unes figures geomètriques donades, els alumnes no sabien que anaven a fer i només escoltant les indicacions de la mestra (dalt, a baix, superior, inferior, esquerra, dreta...) els alumnes, per sorpresa seva,  van construir un castell que després van acabar de decorar.

I tampoc va faltar fer uns problemes matemàtics de roses i animals que es menjava el drac.

Ha estat una setmana molt profitosa.

 

PROJECTE SANT JORDI 2n PRIMÀRIA

En aquests moments de confinament, 2n de Primària continuem treballant des de casa. Aquesta setmana hem iniciat el Projecte de Sant Jordi. Entre d’altres treballs hem hagut d’esbrinar quines paraules no anaven bé en una llegenda boja. Tots ho hem fet molt bé. Hem descobert totes les paraules, i mentre llegíem aquesta llegenda boja ens hem divertit molt.

També aquesta setmana hem començat les classes virtuals. Ens ha encantat tornar a veure’ns i saber que estem tots bé. En una d’aquestes classes hem repassat les taules de multiplicar. Abans de començar la connexió, a casa havíem d’escriure en uns cartrons de Sant Jordi els resultats de les taules del 2, del 5 i del 10. I quan hem fet la classe on-line les nostres senyoretes deien una taula de multiplicar, per exemple 2x5 i nosaltres havíem de mirar en el nostre cartró si teníem el resultat 10. Cantant bingo i línia ha estat una forma molt divertida de repassar les taules de multiplicar.

 

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery