SANT JORDI A 4t DE PRIMÀRIA

Els nens i nenes de quart de primària han seguit treballant sobre el “projecte de Sant Jordi”.

En aquesta segona setmana han investigat i han après moltes coses de l’època dels monestirs i han comparat els estils artístics  romànic i gòtic.

Ens hem traslladat virtualment als mercats i fires medievals de Catalunya, i desitgem visitar presencialment molts dels edificis, monuments i fires que hem visitat online.

TOT ARRIBARÀ, VOLEM PASSEJAR PER ……………….

Us deixem una mostra dels indrets on volem viatjar i de les grans obres d’art que han fet els grans ARTISTES  que hi ha en el cicle ¡!

 

 

En les nostres classes virtuals a quart de cicle mitjà al llarg d’aquesta setmana hem començat a treballar el projecte de “Sant Jordi”, a partir d’aquesta festa tradicional, hem treballat de forma competencial les diferents etapes de la història, han fet la línia del temps i han creat la seva línia del temps personal.

També han gaudit de la recerca telemàtica de diferents llibres, ja que com marca la tradició, el 23 d’abril és un dia que té al llibre com a protagonista i per culpa de l’estat d’alarma pel “Covid19” no hem pogut visitar les paradetes de llibres dels carrers de la nostra ciutat per tant ho hem fet de manera virtual i comparant preus de diferents llibreries de venta online.

Aquí us deixem una mostra dels primers treballs. La veritat és que cal felicitar als nens i nenes de quart, han treballat amb il·lusió i mooolt “conectats” !!!

 

 

Free Joomla Lightbox Gallery