Projecte cicle superior: Disney

Els dies 19, 20 i 21 de febrer,tot el cicle superior vam treballar la part més artística del nostre projecte: DISNEY.
Aquest és el tema escollit pels nostres alumnes i al llarg del que queda de curs el treballarem des de les diferents àrees.
Durant aquests tres dies els alumnes del cicle vam treballar amb grups barrejats dels diferents cursos i aules i vam poder gaudir de 5 tallers:


1-Taller de photocall
En aquest taller vam aprendre com es fa un photocall,les seves utilitats i els vam ambientar amb personatges o pel.lícules de Disney molt conegudes.

 


2-Taller del capgròs.
En aquest espai vam poder conèixer com es fa un capgròs  (element molt característic de la nostra cultura) i vam fer-ne un del personatge Olaf de la pel.lícula "Frozen".
Gairebé està enllestit!!!

 


3-Taller de personatges Disney i emocions
En aquest taller cada alumne vam poder escollir un personatge Disney,el vam pintar i vam escriure quina emoció ens suggeria.

 


4-Taller d'interpretació
En aquest espai vam poder representar diferents escenes de pel.lícules de Disney i ens vam poder caracteritzar.

 


5-Taller de "Coneixem el mon Disney amb el seu personatge principal Mickey mouse
En aquest darrer taller vam visionar uns videos on vam conèixer amb més detall el creador de tot l'imperi:Walt Disney.
A més vam poder dibuixar amb llapis un Mickey mouse. Hi podíem triar per dibuixar entre 4 Mickey Mouse que mostraven la seva evolució al llarg dels anys.
Tots els treballs que hem realitzat els podreu venir a veure per portes obertes ja que encara hem d'enllestir alguns petits detalls.

 

La valoració d'aquests tres dies ha estat molt positiva ja que hem après moltes coses noves,i ho hem fet de manera molt pràctica i divertida. A més hem pogut conèixer companys d'altres classes i cursos i això ens ha enriquit com a persones.

Free Joomla Lightbox Gallery