Els dies 13, 14 i 15 de febrer els nens i nenes de cicle superior hem treballat el nostre projecte de curs, la llengua de signes, un projecte escollit per nosaltres.

Amb grups barrejats entre alumnes del cicle, hem fet 4 tallers per tal d’ambientar i deixar molt bonica la nostra escola, com ara pintar l’abecedari amb la llengua de signes i escriure el nostre nom, aprendre una cançó de la Dàmaris Gelabert sobre els dies de la setmana, que per cert, vam anar al cicle inicial a ensenyar com la cantàvem amb la llengua de signes. També decorarem les portes de les aules amb grans signes fets amb goma eva. I, un altre taller, pintar amb estil vintage una foto de cadascú de nosaltres fent un signe amb les mans que ens identifiqui. Vaja, tallers variats i divertits per aprendre moltíssim sobre el nostre projecte.

Per acabar d’aprofundir, estem fent uns powerpoints sobre diferents qüestions que ha plantejat cada grup classe per tal de donar resposta a les nostres inquietuds sobre la llengua de signes.

I, per saber encara molt més, també hem acollit a la nostra escola a especialistes amb la llengua de signes. Dues mestres universitàries sordes, juntament amb la mestra Laura Martínez, que va fer d’intèrpret, ens van explicar el seu dia a dia i com es movien pel món. A la tarda, una especialista en aquesta llengua ens va fer diferents activitats lúdiques tot jugant amb la llengua de signes i sensibilitzant-nos en el tema.

 

 

 

 

  

Free Joomla Lightbox Gallery